Tietosuojaseloste

Käsittelemme asiakastietojamme henkilötietolain (523/99) 10§ mukaisesti.

1. Asiakasrekisterinpitäjä: Limingan Automaalaamo Oy, Valimotie 5, 91900 Liminka, p. 010 320 1890.

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö: Limingan Automaalaamo Oy:n markkinoinnista vastaava henkilö,

3. Rekisterin nimi: Limingan Automaalaamo Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Limingan Automaalaamo Oy:n ja kuluttajan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito, Limingan Automaalaamon palvelujen mainonta ja markkinointi, asiakastyytyväisyyden mittaaminen.

5. Rekisterin tietolähteet: Tietoja kerätään Limingan Automaalaamon päivittäisen liiketoiminnan yhteydessä sekä kuluttajan käyttäessä Limingan Automaalaamon kotisivuilla olevia palveluita, kuten yhteydenottolomake.

6. Rekisterin tietosisältö

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Auton merkki ja malli
  • Rekisterinumero
  • Ajoneuvon kuvat

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset: Tietoja ei luovuteta asiakasrekisterin ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojausperiaatteet: Rekisteriä ylläpidetään salatulla, palomuurin suojaamalla alueella, vaadittavien käyttäjätunnusten ja salasanojen takana. Sähköpostiin välittyvien viestien lukuoikeus vain kyseistä tehtävää hoitavilla työntekijöillä.

9. Rekisteritietojen tarkastus ja korjaus: Haluttaessa tarkastuttaa tai korjauttaa rekisterissä olevaa henkilötietoa on esitettävä kirjallinen, omakätisesti allekirjoitettu pyyntö rekisterinpitäjälle.

10. Kielto-oikeus: Henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.